*Komkommertijd

geplaatst in: tekeningen | 0

vershoudfolie

Een strak plastic vel zat om de komkommer getrokken.  Op het plastic stond het woord “vershoudfolie” in witte letters. Beter misschien wel, want komkommer in plastic… We weten het niet, maar het heeft iets heeeeeeeeel onnatuurlijks (los van het feit dat komkommers van nature echt niet zó recht groeien als ze bij de supermarkt schijnen te doen).

Thuis was het folie er nauwelijks af te krijgen: de komkommer leek wel in een legging gehesen die 3 maten te klein was. Maar het intrigeerde wel. Dus tekenden we hem na, voor de lol. En namen we een foto van de komkommer in zijn strakke folie-pakje erbij. Eigenlijk vooral om aan te tonen dat we het woord vershoudfolie er echt niet zelf bij hadden verzonnen. Maar dat iemand op de komkommerredactie het blijkbaar toch een beter plan vond om die plastic verpakking aan de klanten uit te leggen als een voordeel van enorme versheid.

De komkommer is op. Het vershoudfolie is gescheiden bij het plastic. Maar gelukkig! Beiden zijn voor eeuwig vastgelegd op papier met grafiet.  

komkommertijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *