muurtekening, een beer en een perfecte dag*

geplaatst in: vlogs | 0

Wij schilderen, schrijven, en af en toe maken we een muurtekening

Bulkjes Video Friday bracht ons vandaag  naar het strand. Met onze voeten heerlijk in de zee (o, wat is het leven toch zwaar) besloten we, om de muur, die we al heel, heel lang te kaal vonden, eens echt te voorzien van een muurschildering of een muurtekening. O, wat leek dat een heerlijk simpel plan!

Een schets is zo gemaakt. En schilderen? Dat doen we elke dag.

 

mark en marie-louise schetsen voor de muurschilderijenMaar die muur liet zich niet zo makkelijk volschilderen. Het was een grote muur, in een klein hoekje.
En moesten er toch veel meer lagen verf op, om diepte te creëren.
videostill over een beer2
Zo stonden we dus een aantal dagen te schilderen(en we dachten dat doen we in een middag) voor een klein stukje muur. Bij gebrek aan spannende actie ontstond er zelfs een wedstrijdje “tak en roos.”
videostill over een beer4Lolo kwam ook nog even helpen. Op zijn geheel eigen wijze.

videostill over een beer3Sindsdien voelt het bij ons thuis elke dag, alsof het dé dag is voor een perfecte dag.videostill over een beer 6Met een mooie tekst op de muur en een heleboel schildersuren, lukte het ons toch om deze muurtekening af te krijgen voor het filmpje af moest zijn. Het was even nachtwerk, maar dan heb je ook wat.... Tadaa!!!
videostill over een beer5Elke vrijdag, op Bulkjes Video Friday kun je op youtube meekijken met de wekelijkse gekte bij ons. Kijk je ook? Vinden we heel gezellig. En zin om te reageren? Ook heel leuk. Wensen we je nu vooral een heerlijke dag, maak er jouw perfecte dag van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *