Het boekenfeest van Giraf schrijft!*

de tuinEen echt feestje voor een echt boek!

Nog nooit hebben we een feestje gegeven voor het uitkomen van een nieuw boek. En dat met al twaalf boeken!

Dus bij ons dertiende boek vonden we het hoog tijd om dat eens grondig en met heel gezellige mensen, te vieren. Dus besloten we op een middag dat het tijd werd voor een echte boekpresentatie.

Maar voor een boekpresentatie blijken er allerlei regels; hoe het moet, wie je uitnodigt, doelen en targets. Tja. Dat was nu net ons idee niet.

De speech begint..blogWe besloten daarom onze eigen boekpresentatie om te gooien en er een boekenfeestje van te maken. Want boekenfeestjes bestaan niet. En daarom zijn er voor boekenfeestjes geen regels, geen draaiboeken en mag je iedereen uitnodigen, die je wilt. Tenminste, dat zijn onze regels, nu wij het hele magische fenomeen hebben verzonnen…

Boekpresentatie? Een boekenfeestje werd het...

met heel veel vrolijke feestgangers, een leuke locatie, lekker eten, dankzij een echte kok en met geweldige hulp.

We hebben gespeecht, gezongen, boeken gesigneerd en met heel, heel veel mensen eindelijk weer eens bijgepraat. Of voor het allereerst eindelijk eens in het echt ontmoet.

Met Milo zongen we ons Giraf-schrijft-lied

ondertiteling blog

(met ondertiteling vastgehouden en doorgetrokken door Maxime en Mark). We hebben officieel getoast op het nieuwe boek (hoe hip is dat?). En we hebben onze buiken gevuld met heerlijk eten: aardappeltjes uit de oven met twee varianten home made mayonaise en cakes van spelt (kan Marie-Louise ze ook eten) en nog zoveel meer.

Er werd geknutseld onder leiding van twee knutselspecialisten (onze Max en onze Jet) en Milo was met zijn vrienden die uiterst vriendelijke drankjes- en hapjesrondbrengers (zo lijkt het net of we hem goed hebben opgevoed).

We kregen hulp van vrienden, die meedachten over planning, die slingers ophingen, een hele dag voor ons in de keuken gingen staan en van onze kinderen, die vrolijk en trots mee hielpen op de dag zelf.

Maar wat het aller- allerleukste was, was het grote plezier van iedereen, die gekomen was. Van klein (Espen net een maandje oud) tot groot (nu gaan we niet de oudste feestganger opschrijven, dat is niet zo netjes).

Het maakte van het uitkomen van ‘Giraf schrijft!’ een feestje. Precies waar wij (en Giraf) van houden!

Dank jullie allemaal wel! x

Er is ook nog een filmpje van het feest scrol helemaal naar beneden en geniet!

jonah feest jet en jonah feestpakketje workshopfeest tjipke ruby tuinfeest velders Lolo robsas popcorn marga de m. michael henny wouterdochter wouter Bibi eliza caro flessen beauniquerene henri gala signeren feest blogSigneren Giraf schrijft! voor blog banner

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *