*Pinterest

geplaatst in: alledaagse gekte | 0

De overvolle schappen van een gloednieuwe supermarkt 2

Inspiratie. Het komt uit rare hoeken. En dat merk je vooral als je je camera (lees mobiel) inlaadt in de computer. Dan komen er foto’s tevoorschijn van dingen, waar we blijkbaar door geboeid zijn (geweest).
De overvolle schappen van een gloednieuwe supermarkt bijvoorbeeld. Die heel even deden denken aan het winkeltje, dat we allemaal ooit hadden en dat ook zo barstensvol spullen stond.

 

documentaire over Oost-Berlijn

Of de fotootjes uit de documentaire over Oost-Berlijn, die ik (marie-louise) zag in een museum in Berlijn. En waar een stukje in zat, over drie jarigen (ja, drie jaren op deze wereld, lees het goed). En die geleerd werden netjes huis te houden om zo een volwaardig en productief partner te worden in hun latere leven. Ik was vooral gecharmeerd door het jongetje, dat vlak na de laatste foto, heel hard in het andere ventje z’n hand beet (totale herkenning daar).

documentaire over Oost-Berlijn 3

Ik denk dat dit soort willekeurige fotootjes te vergelijken zijn met die oude boeken vol krantenknipsels van mijn opa en oma. Nee! Krijg nou de hik!
Ik ben aan het pinteresten! Zonder de Pinterest app, zonder volgers, zonder moodboards, maar gewoon lekker suf in mijn eentje op mijn telefoon.
Meer van dit soort mobiele collages volgen vast nog (sorry).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *